luni, 20 iunie 2011

Rulouri exterioare

Rulouri Exterioare

Atat pentru locuintele individuale cat si pentru cele administrative, rulourile din PVC montate de firma noastra reprezinta o buna alegere datorita incontestabilelor calitati ale acestora: izolare termica(care asigura si o importanta economie de energie)dar si o izolare fonica.
Aspectul ruloului exterior din PVC deosebit, gama coloristica larga pe care o propunem,transformând ruloul din PVC într-un element care individualizeaza fatada casei dumneavoastra.
Fiind instalate in exterior, rulourile exterioare din PVC blocheaza razele solare inainte ca acestea sa atinga geamul, umbrind intreaga suprafata a ferestrei si blocand mai mult de 90% din razele solare.De asemenea tipul de material din care sunt executate rulourile exterioare din PVC si calitatea acestora asigura o stabilitate în timp deosebita.
Manevrabilitatea ruloului din PVC este deosebit de ridicata. Indiferent de dimensiunile rulourilor, firma noastra va ofera sistemul de actionare cel mai potrivit.Se pot realiza sisteme de actionare complexe pentru rulourile exterioare din PVC care sa asigure ridicarea / coborârea acestora programata în timp sau în functie de intensitatea razelor solare, etc.
Detalii tehnice
Lamela:
Tip material lamela: PVC
Latimea lamelei: 37mm.
Grosimea lamelei: 6,5mm.
Greutate specifica: 4Kg/m2
Culorile lamelelor: la alegere dintr-o paleta larga de culori (în stoc alb, maro, imitatie lemn)
Cutie rulou:
Tip material: tabla vopsita.
Culori cutie: la alegere dintr-o paleta larga de culori.
Dimensiuni: înalatime:70-230 lungime: 35 - 150cm.
Ghidaje rulou:
Tip material: plastic.
Culori ghidaj: la alegere dintr-o paleta larga de culori.
Lungime maxima: 260cm
Dimensiuni minime si maxima admisa sunt de : 0,5 - 1,4 (m) / 0,5 – 2.5 (m)
Sistemul de manevrare
Sistemul de manevrare a fost astfel conceput încât sa asigure o manevrare rapida cu un efort minim.
De asemenea conceptia sistemul de manevrare permite adaptarea acestuia atât la rulourile care se monteaza în cutii realizate din constructie la nivelul fatadei, cât si la rulourile realizate cu cutie proprie.
În functie de greutatea ruloului, pentru a se asigura o manevrare usoara, sistemul de actionare poate fi cu panglica, cu snur , cu manivela sau cu motor electric.
Sistemul de manevrare electric este superior tuturor celorlalte deoarece permite o manevrare deosebit de usoara si simpla, si în plus poate fi integrat în sisteme complexe de manevrare.
De asemenea manevrarea sistemului electric poate fi facuta cu ajutorul unui întrerupator simplu, prin intermediul unei telecomenzi sau al unui sistem
programabil.

Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: foarte buna.



Oferim servicii de reparatii pentru rulourile exterioare, inclusiv pentru cele achizitonate prin alte firme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate